Εύκαμπτο πακέτο μπαταριών σιδήρου λίθιου, κύτταρα φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου για την εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα
Μάρκα: CONSNANT
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Επανακαταλογηστέο πακέτο μπαταριών LiFePo4 που εφαρμόζεται για το αυτοκίνητο μπαταριών αποθήκευσης (
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 μονάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξαγωγή τυπικό πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες ενάντια στην ποσότητα διαταγής
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια το μήνα

 

Επανακαταλογηστέο πακέτο μπαταριών LiFePo4

 

 

Πεδίο της εφαρμογής

Αυτή η προδιαγραφή προϊόντων περιγράφει τους δείκτες απόδοσης του συστήματος ενεργειακής αποθήκευσης φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου που παράγεται από SHENZHEN CONSNANT τη Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΕ (CONSNANT). Αυτό το σύστημα προϊόντων προδιαγραφών χρησιμοποιείται για την εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σύστημα αποθήκευσης οικιακής μικρό ενέργειας ή το εφεδρικό ηλεκτρικό σύστημα UPS. Η σειρά τάσης ΣΥΝΕΧΟΥΣ παραγωγής είναι 10V-14.6V, και η σειρά διαμόρφωσης ικανότητας είναι 82Ah.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1) Άσχημα δυνατότητα εφαρμογής περιβάλλοντος. Ο αλατισμένος περιβαλλοντικός έλεγχος ομίχλης και η υψηλή τεχνολογία περιβαλλοντικού ελέγχου υγρασίας εφαρμόστηκαν, και τα στοιχεία ελέγχου στάλησαν στο σύστημα διαχείρισης μπαταριών λίθιου. Το σύστημα ανέλυσε και επεξεργάστηκε τα ανιχνευμένα στοιχεία, άρχισε τον αντίστοιχο εξοπλισμό συντήρησης σύμφωνα με τους διαφορετικούς όρους, και εξασφάλισε την αξιοπιστία και την ασφάλεια του συστήματος διαχείρισης μπαταριών λίθιου.

2) Η σταθερότητα απαλλαγής ποσοστό-τύπων, η διαφορά τάσης είναι λιγότερο από 0.5V

3) Εύκαμπτη τεχνολογία διαμόρφωσης πακέτων μπαταριών. Η εξίσωση πακέτων μπαταριών και η τεχνολογία απότομου πεσίματος για τη σταθερή απόδοση στην τάση αντιστέκονται και τωρινές δοκιμή και χρήση κύματος. Ειδικά η υψηλής ισχύος επαγωγική δοκιμή φορτίων, ικανοποιεί πλήρως τα κριτήρια σχεδίου της υψηλής αξιοπιστίας.

4) Προηγμένη διοικητική αρχιτεκτονική. Στην ισορροπία του πακέτου μπαταριών, η δομή κεντρικών υπολογιστών πελατών υιοθετείται, έτσι ώστε κάθε κύτταρο μπαταριών στο πακέτο μπαταριών είναι κάτω από την ίδια διαχείριση, έτσι ώστε το πακέτο μπαταριών μπορεί να επιτύχει την καλή συνέπεια.

5) Προηγμένες ευφυείς δυνατότητες συντήρησης. Το προϊόν έχει την συντήρηση-ελεύθερη, μακριά λειτουργούσα ζωή.

6) Ιδιαίτερα αξιόπιστο σύστημα μπαταριών λίθιου. Το σύστημα μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου υιοθετείται, και η παραγωγή και η ογκομετρική διαδικασία ελέγχονται αυστηρά, και η συνέπεια είναι υψηλή και η ασφάλεια είναι καλή. Με τη μακριά ζωή κύκλων, μπορεί να χρεωθεί γρήγορα σε 0.5C και να εκφορτιστεί σε 2C.

7) Πράσινος. Δεν περιέχει οποιαδήποτε βαριά μέταλλα και σπάνια μέταλλα, μη τοξικός, μη ρυπαντικά, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ROHS.

 

 

Ικανότητα μπαταριών

Αριθ. Στοιχείο Προδιαγραφή
1 Εκτιμημένη ικανότητα 82Ah, απαλλαγή 0.2C
2 Ελάχιστη ικανότητα 82Ah, απαλλαγή 0.2C
3 Ονομαστική τάση 12.8V (4s)
4 Εσωτερική αντίσταση ≤50 mΩ
5 Τάση δαπανών 14.6V
6 Ρεύμα δαπανών

Τυποποιημένη δαπάνη: 0.2C

Γρήγορη δαπάνη: 0.5C

7 Τυποποιημένη δαπάνη 22.5±2.5℃0.2C σταθερή τρέχουσα (CC) δαπάνη των CC μέχρι 14.6V, έπειτα σταθερή τάση 14.6V (βιογραφικό σημείωμα) που χρεώνει μέχρι το ρεύμα δαπανών ≤0.01C
8 Χρόνος δαπανών

Τυποποιημένη δαπάνη: 5.5~6h (αναφορά)

Γρήγορη δαπάνη: 1.5~2.5h (αναφορά)

9 Μέγιστο ρεύμα δαπανών 35A (0℃~+45℃)
10 Μέγιστο συνεχές ρεύμα απαλλαγής 50A (- 20℃~+60℃)
11 Μέγιστο ρεύμα σφυγμού 150A (3S)
12 Τάση διακοπών απαλλαγής 10.0V
13 Ζωή κύκλων (η ποσότητα κύκλων είναι περισσότερο από 4000)

Όροι δοκιμής:

Δαπάνη: 0.2C σε 14.6V

Απαλλαγή: 0.2C σε 10.0V

Στάση που εξετάζει όταν θα φθάσει η ικανότητα απαλλαγής σε 80% της αρχικής ικανότητας.

14 Θερμοκρασία εργασίας

Δαπάνη: 0°C ~ 45°C

Απαλλαγή: - 20°C ~ 60°C

15 Θερμοκρασία αποθήκευσης -10°C ~ 45°C
16 Υγρασία αποθήκευσης <80 ﹪ RH
17 Βάρος Περ.: 13,5 κλ
18 Διάσταση 280 (W) *260 (D) *180 (Χ) (περίπτωση μετάλλων)

 

Τοπολογία τεχνολογίας συστημάτων και ηλεκτρικές παράμετροι:

Ολόκληρο το σύστημα αποτελείται από 104 κομμάτια 3.2V 3200ma 26650 κυλινδρικά κύτταρα μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου με 4 σειρές και 24 σειρές. Ένα σύστημα προστασίας μπαταριών χρησιμοποιείται για να διαχειριστεί τη συνέπεια θερμοκρασίας, τάσης, ρευμάτων και ικανότητας.

Η εξωτερική ενότητα της ενότητας μπαταριών είναι 280 (μακρύ) κιβώτιο σιδήρου *260 (ευρέα) *160 (υψηλό).

Το συνεχές λειτουργούν ρεύμα είναι 50A.

 

 

Ηλεκτρική απόδοση

Αριθ. Στοιχείο Πρότυπα Μέθοδοι δοκιμής
1 Απόδοση απαλλαγής θερμοκρασίας δωματίου

Ικανότητα απαλλαγής/ονομαστικό capacity×100%

Α) 0.2C5A ≥100%

Β) 0.5C5A ≥95%

Γ) 1C5A ≥90%

Η χρέωση και η εκφόρτιση των καμπυλών πρέπει να είναι ομαλές και ομαλές.

Υπό τον όρο 1 τυποποιημένης ατμοσφαιρικής πίεσης, της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας 25 (+5 Γ) και της σχετικής υγρασίας 45%-80%, μετά από την τυποποιημένη χρέωση των ενιαίων πυρήνων εξοικονόμησης ενέργειας (εάν όχι διευκρινισμένος κατωτέρω, όλοι τοποθετούνται υπό αυτόν τον όρο, σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο χρέωσης), τίθενται σε αναμονή για 10 λεπτά, με 0.2C5A, 0.5C5A, 1C5A, απαλλαγή στη χαμηλότερη τάση 10V ορίου αντίστοιχα, και ανακυκλώνοντας τρεις φορές. Μόλις ανταποκριθούν τα πρότυπα, οι τυποποιημένες απαιτήσεις θα καλυφθούν.
2 Κανονική διατήρηση δαπανών θερμοκρασίας

Υπόλοιπος capacity≥nominal capacity*92%

Capacity≥nominal capacity*95% αποκατάστασης

Μείωση rate≤3% τάσης ανοικτών κυκλωμάτων

Εσωτερικό ποσοστό ≤10% αύξησης αντίστασης

Μετρήστε την αρχική κατάσταση και την αρχική ικανότητα του μονού κυττάρου. Μετά από την τυποποιημένη χρέωση, το ανοικτό κύκλωμα τοποθετείται για 30 ημέρες για να μετρήσει την τελική κατάσταση του μονού κυττάρου. Μετρήστε την υπόλοιπη ικανότητα του κυττάρου με την απαλλαγή 0.2C5 σε 10V. Μετρήστε την ικανότητα αποκατάστασης του κυττάρου από 0.2C/0.2C, το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί τρεις φορές. Μόλις φθάσει στα πρότυπα, θα καλύψει τις τυποποιημένες απαιτήσεις.
3 Ζωή χρήσης Περισσότερο από 2500 χρόνοι 100%DOD απαλλαγή, συνεχής χρήση κύκλων 0.2C5 ονομαστική μέχρι την υπόλοιπη ικανότητα κάτω από 80% της ονομαστικής ικανότητας.
5 Απόδοση αποθήκευσης

0.2C5A χρόνος απαλλαγής

Μια μπαταρία που καταστήματα για 3 months.≥2.7h

Μια μπαταρία που καταστήματα για 6 months.≥1.5h

Μια μπαταρία που καταστήματα για 12 months.≥1.2h

Η αρχική ικανότητα της μπαταρίας μετρήθηκε. Μετά από να φορτίσει σε 14,6 ±1V, η αρχική κατάσταση της μπαταρίας πριν από την αποθήκευση μετρήθηκε. Μετά από την αποθήκευση στη θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες, η τελική κατάσταση της μπαταρίας μετρήθηκε. Κατόπιν ο χρόνος απαλλαγής της μπαταρίας καταγράφηκε τρεις φορές από τον κύκλο 0.5C5/0.2C5.
6 Απόδοση αποκατάστασης ικανότητας Η μπαταρία έχει αποθηκευτεί για περισσότερο από 6 μήνες χωρίς συντήρηση το 0.1C έχει τη δαπάνη και η απαλλαγή για 5 κύκλους, η ικανότητα αποκατάστασης είναι περισσότερο από 98%.

Η μπαταρία φορτίζεται σε 14.6V σε ένα σταθερό ρεύμα 0.1C, κατόπιν φορτίζεται σε 0.01C σε μια σταθερή τάση 14.6V, και εκφορτίζεται σε 0.01C σε μια σταθερή τάση 10V. Επαναλαμβάνεται μετά από 30 λεπτά. Μετά από τον επαναλαμβανόμενο κύκλο 5, η ικανότητα αποκατάστασης είναι μεγαλύτερη από 98% της αρχικής ικανότητας.

 

 

 

Απόδοση ασφάλειας

Αριθ. Στοιχείο Πρότυπα Μέθοδος δοκιμής
1 Πέρα από την απόδοση δαπανών Καμία έκρηξη, καμία πυρκαγιά. Μέγιστη επιφάνεια temperature≤130℃ Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση, η αρχική κατάσταση της μπαταρίας μετριέται για να εξασφαλίσει την κανονική κατάσταση της μπαταρίας (το ίδιο πράγμα κατωτέρω). Η μπαταρία φορτίζεται σε 14.6V με το ρεύμα 1C5A, και έπειτα τη σταθερή φόρτιση τάσης αλλάζουν για να ολοκληρώσει στο ρεύμα 0.01C5A. Η θερμοκρασία και η εμφάνιση της μπαταρίας παρατηρούνται.
2 Πέρα από την απόδοση απαλλαγής Καμία έκρηξη, καμία πυρκαγιά Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση, η αρχική κατάσταση της μπαταρίας μετρήθηκε, απαλλαγμένος σε 10V με 1C5A, και σύνδεσε έπειτα τα θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια καθόλου μονοκύτταρου με την αντίσταση 10Omega για 14 ημέρες. Παρατηρήστε την εμφάνιση της μπαταρίας.
3 Κανονική απόδοση βραχυκυκλώματος θερμοκρασίας Καμία έκρηξη, καμία πυρκαγιά. Μέγιστη επιφάνεια temperature≤130℃ Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση, η αρχική κατάσταση της μπαταρίας μετριέται, και τα θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια βραχυκυκλώνονται άμεσα στη explosionproof κάλυψη γυαλιού (η συνολική αντίσταση της γραμμής είναι όχι περισσότερο από 50 mΩ). Η δοκιμή τελειώνει όταν μειώνεται η θερμοκρασία της μπαταρίας σε περίπου 10 Γ κάτω από την τιμή κορυφής. Παρατηρήστε τη θερμοκρασία και την εμφάνιση της μπαταρίας.
4 Απόδοση ασφάλειας θερμικού κλονισμού Καμία έκρηξη, καμία πυρκαγιά Η αρχική κατάσταση της μπαταρίας μετριέται. Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση, η μπαταρία τοποθετείται στο καυτό πεδίο και συνδέεται με το θερμοηλεκτρικό ζεύγος. Η θερμοκρασία ανέρχεται σε 150 ±2 ℃ σε ένα ποσοστό (5 ±2 ℃) του /min και κρατιέται για 10 λεπτά. Παρατηρήστε την εμφάνιση της μπαταρίας.

 

 

Περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα

Αριθ. Στοιχείο Πρότυπα Μέθοδος μέτρου
1 Θερμική απόδοση ανακύκλωσης Καμία διαρροή, κανένας καπνός, καμία πυρκαγιά. Μη έκρηξη Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση μιας ενιαίας μπαταρίας, η μπαταρία τοποθετήθηκε ανοικτός για 48 ώρες στην περιβαλλοντική θερμοκρασία 75±2℃, 6 ώρες - 20 Γ, και 24 ώρες στη θερμοκρασία δωματίου. Παρατηρήστε την εμφάνιση της μπαταρίας.
2 Σταθερή υγρή απόδοση θερμότητας

Ικανότητα απαλλαγής μετά από την αποθήκευση/ονομαστικό capacity×100%≥60%

Η εμφάνιση της μπαταρίας δεν έχει καμία προφανή παραμόρφωση, καμία διάβρωση, κανέναν καπνό, και καμία έκρηξη.

Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση μιας ενιαίας μπαταρίας, τοποθετείται σε ένα σταθερό πεδίο θερμοκρασίας και υγρασίας με μια θερμοκρασία 40℃±5℃ και μια σχετική υγρασία 95%. Μετά από 168 ώρες, η μπαταρία λαμβάνεται έξω και τοποθετείται για 2 ώρες. Παρατηρήστε την εμφάνιση της μπαταρίας. Κατόπιν 0. 5C5A η απαλλαγή σε 10V χρησιμοποιείται για να μετρήσει την τελική ικανότητα της μπαταρίας.
3 Απόδοση πτώσης Καμία πυρκαγιά, και καμία έκρηξη Η αρχική ικανότητα της μπαταρίας εξετάστηκε. Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση, η αρχική κατάσταση της μπαταρίας μετρήθηκε. Το δείγμα της μπαταρίας έπεσαν ελεύθερα στο πάτωμα τσιμέντου από ένα ύψος 1 μ (το χαμηλότερο ύψος), απαιτώντας δύο πτώσεις.
4 Απόδοση απαλλαγής στις διαφορετικές θερμοκρασίες

Ικανότητα απαλλαγής/ονομαστικό capacity×100%

Α) 60℃ ≥95%

Β) 0℃ ≥85%

Γ) - 10℃ ≥70%

Δ) - 20℃ ≥60%.

Η εμφάνιση της μπαταρίας δεν έχει καμία προφανή παραμόρφωση, καμία διαρροή, κανέναν καπνό, καμία έκρηξη και καμία πυρκαγιά.

Η αρχική ικανότητα και η αρχική κατάσταση της μπαταρίας μετρήθηκαν. Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση, η μπαταρία τέθηκε σε αναμονή για 3 ώρες σε 60±2℃, που απαλλάχθηκε σε 0. 5C5A σε 10V, και έπειτα χρεωμένος στη θερμοκρασία δωματίου. Σύμφωνα με αυτό, η μπαταρία τοποθετήθηκε σε ράφι για 20 ώρες στην αντίστοιχη σταθερή θερμοκρασία σύμφωνα με τη διαταγή 0±2 ℃/-10±2 ℃/-20±2 ℃. Η τελική ικανότητα της μπαταρίας μετρήθηκε από 0. 2C5A. Τέλος, η μπαταρία τοποθετήθηκε σε ράφι για 2 ώρες στη θερμοκρασία δωματίου. Η τελική κατάσταση της μπαταρίας μετρήθηκε για να παρατηρήσει την εμφάνιση
5 Προσαρμοστικότητα περιβάλλοντος δόνησης

Υπόλοιπος capacity≥nominal capacity×95%

Τάση attenuation≤0.5%

Εσωτερικό ποσοστό ≤20% αύξησης αντίστασης μπαταριών

Η μπαταρία δεν έχει καμία προφανή ζημία, καμία διαρροή, κανέναν καπνό και καμία έκρηξη.

Μετά από την τυποποιημένη φόρτιση, η αρχική κατάσταση της μπαταρίας μετριέται και εγκαθίσταται στον πίνακα τινάγματος. Ο εξοπλισμός δοκιμής ρυθμίζεται σύμφωνα με τη συχνότητα δόνησης και το αντίστοιχο εύρος κατωτέρω. Η κυκλική σκουπίζοντας δόνηση 10 Hz σε 55 Hz σε κάθε κατεύθυνση του Χ, του Υ και του Ζ είναι 30 λεπτά, και η σκουπίζοντας ταχύτητα είναι την 1η Οκτωβρίου /min.

A) Συχνότητα δόνησης: 10Hz~30Hz

Εύρος μετατοπίσεων (ενιαίο εύρος): 0.38mm

B) Συχνότητα δόνησης: 30Hz~55Hz

Εύρος μετατοπίσεων (ενιαίο εύρος): 0.19mm

Αφότου τελειώνει το σκούπισμα συχνότητας, εξετάστε την τελική κατάσταση της μπαταρίας και παρατηρήστε την αλλαγή στην εμφάνιση της μπαταρίας.

 

 

Ο φορτιστής του επανακαταλογηστέου πακέτου μπαταριών LiFePo4

Εύκαμπτο πακέτο μπαταριών σιδήρου λίθιου, κύτταρα φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου για την εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

WhatsApp : 8613501592453