συλλογική δύναμη υψηλής τάσης φίλτρων 300-12000KVA Accusine ενεργός αρμονική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα
Μάρκα: CONSNANT
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: HVCS
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 μονάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξαγωγή τυπικό πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες ενάντια στην ποσότητα διαταγής
Όροι πληρωμής: 30% T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια το μήνα

Σειρά HVCS συλλογικής εγκατάστασης αποζημιώσεων παράγοντα δύναμης υψηλής τάσης

 

 

   Εγκαθίσταται στην μπάρα τροφοδότησης 6-35kV του συνολικού υποσταθμού μείωσης τάσης της επιχείρησης ή άλλη θέση, οι κύριες λειτουργίες της περιλαμβάνει την αποζημίωση για της αντιδραστικής ισχύος, την ενίσχυση του παράγοντα ισχύος, τη ρύθμιση της τάσης δικτύων ισχύος, τη μείωση της κατανάλωσης ισχύος καλωδίων, τη βελτίωση της ποιότητας της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και την ενίσχυση της αποδοτικότητας των συσκευών διανομής ισχύος.
Χρησιμοποιείται γενικά στους τομείς μεταλλείας, του οικοδομικού υλικού μεταλλουργίας, του πετρελαίου, της χημικής βιομηχανίας, του προγράμματος κ.λπ. εγκατάστασης δημόσιας χρήσης.

 

Κύρια χαρακτηριστικά
1. Η υψηλή τάση που εκτινάσσει ή θρυαλλίδα τρέχων-περιορισμού υιοθετείται ως μονάδα προστασίας του εσωτερικού προβλήματος ή του βραχυκυκλώματος για τον ενιαίο πυκνωτή για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία των συσκευών. Ο εσωτερικός πυκνωτής θρυαλλίδων είναι μια άλλη επιλογή. Η κύρια προστασία περιλαμβάνει την ουδέτερη θιγμένη τρέχουσα προστασία, την τριγωνική προστασία τάσης διάσπασης και τη διαφορική προστασία τάσης.


2. Ο πυκνωτής ταινιών υψηλής τεχνολογίας υιοθετείται με τα πλεονεκτήματα της υψηλής αξιοπιστίας, μακράς διαρκείας, μικρή κατανάλωση, άνοδος χαμηλής θερμοκρασίας, χαμηλή αναλογία σύνθετης αντίστασης και ούτω καθεξής. Παραδείγματος χάριν, ο πυκνωτής Consnant είναι εξοπλισμένος με την ισχύ απαλλάσσοντας τις μονάδες, οι υπόλοιπες μειώσεις τάσης λιγότερο από σε 50V όταν οι συσκευές που κόβονται από το δίκτυο μέσα σε 5 λεπτά.


3. Εξοπλισμένος με τη συσκευή επίδειξης υψηλής τάσης, μαγνητικό παράθυρο κλειδαριών και ρολογιών. Η λειτουργία κλειδώματος δύναμης εξασφαλίζει το χρηματοκιβώτιο χειριστών.

 

4. Κατάλληλο και λογικό σχέδιο. Υπάρχει γραφείο και ο τύπος ραφιών για το σας επιλέγει (δεχτείτε την προσαρμογή).

 

5. Εξοπλισμένος κατάλληλος αντιδραστήρας όπως τον ξηρό πυρήνα σιδήρου σειράς ή τον πυρήνα αέρα στο κατάλληλο ποσοστό αεργής αντίστασης για να καταστείλει το αρμονικό ή κλείνοντας ρεύμα εισροής κατάλληλων χρόνων.

 

6. Ανά απαίτηση πελατών, μπορεί να εξοπλιστεί με τον αισθητήρα και τον απομονωμένο μετατροπέα που μπορούν να ελέγξουν τους πυκνωτές που λειτουργούν τη θερμοκρασία, επιδεικνύοντας τις παραμέτρους του. Με τη σύνδεση του λιμένα RS485 με τον υπολογιστή, μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενο.

 

7. Είναι υιοθετημένο ενιαίο αστέρι ή διπλή λύση connnection καλωδίων αστεριών. Η κύρια προστασία περιλαμβάνει την ουδέτερη θιγμένη τρέχουσα προστασία, την τριγωνική προστασία τάσης διάσπασης και τη διαφορική προστασία τάσης.

 

Όρος χρήσης:

Περιβαλλοντικά Temp. -25℃-+40℃
Υγρασία ≤95%
Ικανότητα ≤1000m (προσαρμογή αποδεκτή)
Max.Operating τάση ≤110% (ονομαστική τάση)
Μέγιστο ρεύμα ≤130% (ονομαστικό ρεύμα)
Περιβάλλον γύρω Κανένα διαβρωτικό αέριο, καμία αγώγιμη σκόνη και κανένα εκρηκτικό και εύφλεκτο μέσο γύρω
Περιοχή εγκατάστασης Καμία αυστηρές δόνηση και πρόσκρουση, γωνία ≤5º εγκαταστάσεων
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Καμία ισχυρή αρμονική

 

   Ο συλλογικός εξοπλισμός αποζημιώσεων HVCS είναι συνήθως τύπος γραφείων, ο οποίος μπορεί να εγκατασταθεί στο δωμάτιο πυκνωτών του δωματίου διανομής δύναμης. Δεχόμαστε τον τύπο ραφιών εάν χρειάζεστε.

Η λύση της ικανότητας εξοπλισμού πρέπει να αναφερθεί στην εκτίμηση της διακύμανσης φορτίων συστημάτων και να αποφύγει την υπεραποζημίωση.

Εάν ο πυκνωτής εκτίμησε η τάση είναι υψηλότερη από την τάση μπαρών τροφοδότησης ή εξοπλισμένος με τους αντιδραστήρες σειράς, πρέπει να υπολογίσουμε την ικανότητα παραγωγής και την εκτιμημένη ικανότητα.

Η διαμόρφωση και το μέγεθος μπορούν να προσαρμοστούν ανά απαίτηση του πελάτη.

 

Παραδείγματος χάριν:

Το σύστημα εκτίμησε την τάση: 10Kv

Απαίτηση: 2110kvar ικανότητα αποζημιώσεων

Απαιτήστε: 6% αντιδραστήρας που μπορεί να αποσυντονίσει 5 φορές ή επάνω από την αρμονική και περιορίζει το ρεύμα εισροής.

Η λύση μας: Hvcs-10-2400/400

Αντιδραστικός εξοπλισμός αποζημιώσεων δύναμης συλλογικός. Η εκτιμημένη ικανότητά του: 2400kvar, ο ενιαίος πυκνωτής του είναι 400kvar, που εξοπλίζεται με την εσωτερική προστασία θρυαλλίδων.

Η ικανότητα παραγωγής είναι 2110kvar ενώ η τάση μπαρών τροφοδότησης είναι 10Kv. Είναι δύο γραφεία που συνδυάζονται, συνολικό μέγεθος 2400x1600x2600mm.

συλλογική δύναμη υψηλής τάσης φίλτρων 300-12000KVA Accusine ενεργός αρμονική

συλλογική δύναμη υψηλής τάσης φίλτρων 300-12000KVA Accusine ενεργός αρμονική

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

WhatsApp : 8613501592453