Το ράφι ενεργειακού ελέγχου τοποθετεί την ενιαία φάση PDU, ευφυές ράφι Mountable Pdu που υποστηρίζει το TCP/τη λίστα πρωτοκόλλου IP

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα
Μάρκα: CONSNAT
Πιστοποίηση: ICE, ISO
Αριθμό μοντέλου: PDU CP
Ποσότητα παραγγελίας min: 50
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξαγωγή τυπικό πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 21 εργάσιμες ημέρες ενάντια στην κατάθεση
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 τεμάχια

Ενέργεια που ελέγχει τα εξαρτήματα PDU UPS τη λίστα πρωτοκόλλου που υποστηρίζουν του TCP/IP

 

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Τα ευφυή προϊόντα PDU διαιρούνται σε σειρά PN και σειρά CP.

Η σειρά PN είναι διανομέας δύναμης μακρινού ελέγχου, το σύστημα λογισμικού που χρησιμοποιεί τις ενσωματωμένες λύσεις, βασισμένες στον πολύπλοκο πυρήνα RTOS, και υποστηρίζει τον πολυ-στόχο, πολλών χρηστών ταυτόχρονη πρόσβαση. Το σύστημα λογισμικού είναι ασφαλές και αξιόπιστο, και υποστηρίζει ποικίλη λίστα πρωτοκόλλου TCP/IP, συμπεριλαμβανομένου του HTTP, της SSL, του SNMP, TELNET, SSH, SMTP, κ.λπ., για να ικανοποιήσει το δωμάτιο υπολογιστών υψηλών σημείων, το λογισμικό κέντρων δεδομένων, την ευφυή διανομή και τις περιβαλλοντικές ανάγκες συστημάτων παρακολούθησης.

Η σειρά CP είναι ο τοπικός διανομέας δύναμης τμηματικών λιμένων ελεγκτικός, και ελέγχει το τερματικό υπολογιστών μέσω του τμηματικού λιμένα για να επικοινωνήσει, για να επιτύχει την τοπική πρόσβαση στοιχείων εγγύτητας γρήγορη.

Η σειρά CP μπορεί να συνδεθεί με τη σειρά PN, εξ' αποστάσεως πρόσβαση.

 

 

Ευφυείς λειτουργίες PDU τέσσερα:

 

 

 

Ευφυή χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων PDU:

 

  1. Τα ευφυή προϊόντα PDU σπάζουν εντελώς το διάστημα και τους γεωγραφικούς περιορισμούς, για να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε θέση στον κόσμο μέσω του τοπικού LAN, ΩΧΡΌ δωμάτιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τον έλεγχο ασφάλειας, την προειδοποίηση ασφάλειας και την ευφυή διαχείριση.
  2. Το /intelligent PDU ως σημαντική τελική μονάδα του εξοπλισμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, για να ενισχύσει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του συστήματος.
  3. Το /iintelligent PDU μπορεί να είναι μέσω της διεπαφής Ethernet ή της διεπαφής RS232 να ελεγχθεί η θέση και η διαχείριση εργασίας, όπως το συνολικό ρεύμα του PDU, το ρεύμα παραγωγής λιμένων, η τάση, ο παράγοντας ισχύος, η θέση διακοπτών λιμένων και η θερμοκρασία και η υγρασία, καλύτερη διαχείριση του σχετικού εξοπλισμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του συστήματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
  4. Οι ευφυείς χρήστες PDU μπορούν επίσης να θέσουν το κατώτατο όριο ασφάλειας του συνολικού φορτίου, όταν υπερβαίνει το συνολικό ρεύμα το καθορισμένο κατώτατο όριο, η προειδοποίηση ατυχήματος δύναμης, για να αποφύγει το φορτίο PDU πέρα από το πεδίο του φορτίου του, για να ενισχύσει περαιτέρω το μηχανοστάσιο με την ηλεκτρική εκτίμηση ασφάλειας.
  5. Ενέργεια - η αποταμίευση είναι μια άλλη αξία των ευφυών προϊόντων PDU. Έξυπνο PDUs μπορεί να πάρει περισσότερες λειτουργίες πληροφοριών και ελέγχου έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να συμβαδίσουν με τη δύναμη που καταναλώνεται από τον τρέχοντες εξοπλισμό και τα ράφια για να καθορίσει πώς ευφυής και αποδοτική διαχείριση της διανομής δύναμης.
  6. Η εκτενής εφαρμογή ευφυούς PDU μπορεί επίσης σημαντικά να μειώσει τα κόστη εργασίας και να βελτιώσει τη λειτουργική αποδοτικότητα.
  7.  Οι ευφυείς διοικητικές λύσεις δύναμης επιτρέπουν στους χρήστες ακριβέστερα και αποτελεσματικά ελέγχουν την κατανάλωση ισχύος, τη λειτουργία εξοπλισμού και τον έλεγχο και την παρακολούθηση περιβάλλοντος δωματίων.

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

όνομα τεχνικές παράμετροι
πρότυπο PS1-16B20-6E2G-H4
μέγεθος 485*202*44.4mm
εισαγωγή ενιαία φάση, κινεζικό τυποποιημένο 16A
μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 16A
παραγωγή 6 τρόποι C13 και 2 υποδοχές τρόπων C19, ανεξάρτητη θρυαλλίδα ανά παραγωγή (εάν η θρυαλλίδα δεν απαιτείται, παραγωγή μπορούν να προστεθούν.
εγκατάσταση οριζόντια εγκατάσταση
λειτουργικό επίπεδο PN-4
λειτουργική ενότητα Θρυαλλίδα ανά παραγωγή

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

WhatsApp : 8613501592453