Εμπορικά UPS συστήματα υψηλής αποδοτικότητας, σε απευθείας σύνδεση UPS παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 20 - 80 KVA

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen Κίνας
Μάρκα: CONSNANT
Πιστοποίηση: ISO CE
Αριθμό μοντέλου: CNH331
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση εξαγωγής
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200 τεμάχια ανά μήνα

THDI < 3="">

 

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

 

Ακριβώς με το τυποποιημένο προϊόν, το επίπεδο προστασίας IP21 (προστατεύστε τη μηχανή από την παρείσφρυση του στερεού υλικού με τη διάμετρο μεγαλύτερο than12mm ή τις πτώσεις νερού) επιτυγχάνεται. Εάν ένα πιό υψηλό επίπεδο προστασίας απαιτείται, τα προαιρετικά dust-proof εξαρτήματα μπορούν να βοηθήσουν να αυξήσουν το επίπεδο προστασίας στο βιομηχανικό περιβάλλον και να προστατεύσουν την ασφάλεια του UPS της λειτουργίας στο κακό περιβάλλον.

 

 

 

Το μέγιστο του ενσωματωμένου παράλληλου τρόπου είναι 8 UPS χωρίς οποιαδήποτε άλλαδήποτε εξωτερικά εξαρτήματα, το οποίο βοηθά τον πελάτη για να επεκτείνει την ικανότητα συστημάτων με το χαμηλότερο κόστος. Το Ν αντιπροσωπεύει το ελάχιστο ποσό του UPS στις στάσεις φορτίων και Χ για το ποσό του περιττού UPS στο σύστημα. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός του Χ είναι, τόσο υψηλότερη η αξιοπιστία του συστήματος.

Η προηγμένη ελέγχοντας στρατηγική υιοθετείται για να σώσει την επένδυση του πελάτη με τη διανομή μιας μονάδας μπαταριών στον παράλληλο τρόπο πλεονασμού.

 

 

Η ΚΜΕ ελεγχόμενη προώθησε την ευφυή φόρτιση της μπαταρίας επιτρέπει στο φορτιστή του UPS για να αποκαταστήσει την παράμετρο φόρτισης, και να παρέχει τους βέλτιστους τρόπους φόρτισης στην απάντηση στο περιβάλλον, τους τύπους και τα ποσά κυττάρων, και το χρησιμοποιώντας όρο της μπαταρίας. Ο επιστημονικός τρόπος φόρτισης επεκτείνει τη διάρκεια ζωής υπηρεσιών της μπαταρίας. Η προαιρετική προσθήκη στη φόρτιση των μονάδων κονταίνει τη χρονική διάρκεια για την επαναφόρτιση μονάδων μπαταριών

 

Η πλήρης εκτίμηση της αποδοτικότητας του πελάτη σε χρησιμοποίηση του UPS ενσωματώνεται στο σχέδιο ενότητας και τη συντήρηση μετωπικός-πινάκων, η οποία κερδίζει χρόνο για την επισκευή και βελτιώνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης της μηχανής

 

Το UPS παρέχει στην ασφάλεια πελατών στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος την ευφυή επιλογή μεταξύ της εισαγωγής δύο-γραμμών ή της ένας-γραμμής που εισάγεται σύμφωνα με την πραγματική συνθήκη.

 

Η διεπαφή επικοινωνίας όπως RS232/RS485, ευφυής αυλάκωση παρέχεται και το MC, κάρτες WebPower CONSNANT Company είναι διαθέσιμο για την πραγματοποίηση της μακρινών διαχείρισης και του ελέγχου. Στον εθισμό, η προαιρετική κάρτα AS400 είναι κατάλληλη για τη σύνδεση του σημείου μίσχων, το οποίο εμπλουτίζει την επιλογή του πελάτη από την απαίτηση ελέγχου.

 

Το ψηφιακό τσιπ ελέγχου Tj DSP παρέχει στα ακριβή στοιχεία - ικανότητα επεξεργασίας την άριστη απόδοση στην παραγωγή και την αξιοπιστία.

 

  1. Η επάρκεια των μηχανών είναι τόσο υψηλή όσο 93% και φθάνει άνω των 98% στον τρόπο ECO, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει να μειώσει την απώλεια δύναμης του UPS.
  2. Η σειρά UPS CNH331 σχεδιάζεται σύμφωνα με το πλέγμα ισχύος της Κίνας με μια ευρύτερη σειρά της τάσης εισαγωγής από 210VAC σε 475VAC, το οποίο εξασφαλίζει ότι μπορεί να ισχύσει στο φοβερό περιβάλλον πλέγματος ή το διαφορετικό εύπλαστο εξοπλισμό ισχύος όπως τη γεννήτρια με την εξαιρετική συχνότητα εισαγωγής της.
  3. Ο παράγοντας ότι η τεχνολογία του ευφυών διορθωτή και του αναστροφέα IGBT FM χρησιμοποιείται, ο παράγοντας δύναμης εισαγωγής είναι τόσο υψηλός όπως 0,99, και το τρέχον αρμονικό κύμα εισαγωγής είναι τόσο χαμηλό όσο 3% κάνει την τάση παραγωγής την ηλεκτρική ιδιοκτησία πιό εξαιρετική.
  4. Ικανότητα υπερφόρτωσης δύναμης: το UPS μπορεί να λειτουργήσει κανονικά κάτω όρου του φορτίου 110-125% σε 10 λεπτά, και 1 λεπτού στον όρο του φορτίου 125-150%. Έχει επίσης τη σύντομη ικανότητα προστασίας παραγωγής.

 

Η εύκαμπτη ρύθμιση του ποσού συσσωρευτών σε κάθε μπαταρία (32,30, ή 28) μπορεί να επιτευχθεί μέσω της παραμέτρου επαναρυθμίζοντας στη σειρά UPS CNH331, η οποία λύνει αποτελεσματικά την ερώτηση ότι η ζημία κάποιου μεμονωμένου κυττάρου μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ολόκληρης της μονάδας μπαταριών με την εξάλειψη των χαλασμένων από τη μονάδα στο στάδιο της χρησιμοποίησης του UPS.

 

Αποδοτικότητα:  

Ευφυής έλεγχος ταχύτητας του ανεμιστήρα: Ναι


Συσκευή επίδειξης:

Θερμαίνοντας συσκευή: Δύο τρόποι: 1. Ήχος ΣΕΙΡΗΝΩΝ. σήμα λαμπτήρων 2


Διεπαφή CON: ES232, AS400, RS485, υπηρεσία, OEB, αποζημίωση θερμοκρασίας BAT, ευφυής αυλάκωση

 

 

Εφαρμογή:

 

Προσωπικοί Η/Υ, ιατρικά, τηλεπικοινωνίες, δίκτυο τοπικής περιοχής, κεντρικοί υπολογιστές, ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

 

Τεχνική παράμετρος:

 

 

Πρότυπο 20K 30K 40K 60K 80K
Πρότυπο του ISO 20K- ISO 30K- ISO 40K- ISO 60K- ISO 80K- ISO
Εκτιμημένη ικανότητα 16KW 24KW 32KW 48KW 64KW
Εισαγωγή Τάση 210-475VAC
Συχνότητα 40-70Hz
Γραμμή φάσης Τριφασική γραμμή 4line+earth
THDI <3>
Παράγοντας δύναμης εισαγωγής >0,99
Εισαγωγή γραμμών δίδυμος-καναλιών Ναι
Μπαταρία Τύπος Βαλβίδα-ρυθμισμένη lead-acid μπαταρία αποθήκευσης
Χρόνος αναμονής Εξαρτημένος από την εξωτερική τράπεζα μπαταριών
Παραγωγή Τάση 380VAC/220VAC
Συχνότητα 50/60Hz
Γραμμή φάσης Τριφασική γραμμή 4line+earth
Εκτιμημένος παράγοντας παραγωγής 0,8
Ικανότητα υπερφόρτωσης

12 5% διατηρούν 10 λεπτά

150%maintain λεπτά 1

Λειτουργία Θερμοκρασία 0-40℃
Περιβάλλον Υγρασία <95>
Βάρος Καθαρό βάρος (περιλάβετε το μετασχηματιστή)

82Kg/208Kg

110Kg/175Kg

114Kg/314Kg

282Kg 306Kg
Ακαθάριστο βάρος (περιλάβετε το μετασχηματιστή)

122Kg/248Kg

160Kg/364Kg

164Kg/364Kg

356Kg 380Kg
Διάσταση 420*643*925 470*710*1150 600*800*1850

 

 

FAQ:

 

Q: Θα μπορούσατε να κάνετε τα επί παραγγελία προϊόντα;

Α: Ναι, παρακαλώ μας παρουσιάστε το σχέδιο των αγαθών που χρειάζεστε, ή η απαίτησή σας για τα προϊόντα, προσαρμοσμένο UPS είναι διαθέσιμη.

 

Q: Μπορείτε να τυπώσετε την εικόνα ή το λογότυπό μου επάνω στα προϊόντα;

Α: Ναι, cOem και ODM αποδεκτοί

 

Q: Αυτό που περιέλαβε στα προϊόντα;

Α: Περιλαμβάνει τη μονάδα UPS, εγχειρίδιο χρηστών, ελεύθερες εφεδρείες 2% μαζί με την αποστολή για το επείγον ζήτημα. Πιστοποιητικό δοκιμής (προαιρετικό)

 

Q: Κανένας στην επιχείρησή μας δεν ξέρει πώς να εγκαταστήσει το UPS;

Α: Μπορούμε να αποστείλουμε το μηχανικό που βοηθά εσείς λύνουμε το πρόβλημα εάν είναι απαραίτητο (αλλά καλείστε να πληρώσετε για το κόστος του εισιτηρίου, του ξενοδοχείου κ.λπ.). Ή μπορείτε να αποστείλετε το μηχανικό στην επιχείρησή μας για να πάρετε την κατάρτιση.

 

Εμπορικά UPS συστήματα υψηλής αποδοτικότητας, σε απευθείας σύνδεση UPS παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 20 - 80 KVA

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

WhatsApp : 8613501592453