Το μικρό ράφι μεγέθους 1U τοποθετεί τον ενσωματωμένο συνεχές ρεύμα αναστροφέα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τα κέντρα δεδομένων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα
Μάρκα: CONSNANT
Πιστοποίηση: ICE, ICO
Αριθμό μοντέλου: CNH110
Ποσότητα παραγγελίας min: 50
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μια μονάδα σε ένα χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες ενάντια στην ποσότητα διαταγής
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 τεμάχια ανά μήνα

Το μικρό ράφι μεγέθους τοποθετεί τον ενσωματωμένο συνεχές ρεύμα αναστροφέα 1U παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

 

 

Descrption:

 

Η ευφυής ενσωματωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος και συνεχούς ρεύματος μορφωματική υποστηρίζει και το εναλλασσόμενο ρεύμα και τη ΣΥΝΕΧΉ παραγωγή και της παρέχεται το εναλλασσόμενο ρεύμα και η απομόνωση εναλλασσόμενου ρεύματος. Με βάση τις ψηφιακές τεχνολογίες εξεχουσών θέσεων, αυτή η νέα γενιά του ευφυούς φιλικού προς το περιβάλλον συστήματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ενσωματώνει τον περιορισμό ΣΥΝΕΧΩΝ ρευμάτων, τη μέγιστη απορρόφηση κύματος, τη λεπτομερή αυτόματη προστασία, την αφύλακτη λειτουργία και τον έξυπνο μακρινό έλεγχο, και καλύπτει τις ενσωματωμένες απαιτήσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος και συνεχούς ρεύματος του διανεμημένου συστήματος σταθμών βάσης επικοινωνίας.

 

 

Εφαρμογή:


Τερματικοί σταθμοί, κέντρα δεδομένων

 


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

 

Διάγραμμα φραγμών:

 

Το μικρό ράφι μεγέθους 1U τοποθετεί τον ενσωματωμένο συνεχές ρεύμα αναστροφέα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τα κέντρα δεδομένων

 

FAQ:

 

Q: Θα μπορούσατε να κάνετε τα επί παραγγελία προϊόντα;

Α: Ναι, παρακαλώ μας παρουσιάστε το σχέδιο των αγαθών που χρειάζεστε, ή η απαίτησή σας για τα προϊόντα, προσαρμοσμένο UPS είναι διαθέσιμη.

 

Q: Μπορείτε να τυπώσετε την εικόνα ή το λογότυπό μου επάνω στα προϊόντα;

Α: Ναι, cOem και ODM αποδεκτοί

 

Q: Αυτό που περιέλαβε στα προϊόντα;

Α: Περιλαμβάνει τη μονάδα UPS, εγχειρίδιο χρηστών, ελεύθερες εφεδρείες 2% μαζί με την αποστολή για το επείγον ζήτημα. Πιστοποιητικό δοκιμής (προαιρετικό)

 

Q: Κανένας στην επιχείρησή μας δεν ξέρει πώς να εγκαταστήσει το UPS;

Α: Μπορούμε να αποστείλουμε το μηχανικό που βοηθά εσείς λύνουμε το πρόβλημα εάν είναι απαραίτητο (αλλά καλείστε να πληρώσετε για το κόστος του εισιτηρίου, του ξενοδοχείου κ.λπ.). Ή μπορείτε να αποστείλετε το μηχανικό στην επιχείρησή μας για να πάρετε την κατάρτιση.

 

Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με CONSNANT για τις λεπτομερείς τεχνικές παραμέτρους. Οι ανωτέρω πληροφορίες είναι για την αναφορά μόνο, παρακαλώ θέμα στο πραγματικό προϊόν.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

WhatsApp : 8613501592453