Μας ελάτε σε επαφή με
Kevin Huang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13501592453

WhatsApp : +8613501592453

Όλος--ένας ηλιακός αναστροφέας δαπανών

November 13, 2019

Η σειρά κνς είναι μια νέα όλος ο υβριδικός ηλιακός αναστροφέας δαπανών, ο οποίος ενσωματώνει την αποθήκευση ηλιακής ενέργειας & σημαίνει την ενεργειακή αποθήκευση και την παραγωγή κυμάτων ημιτόνου εναλλασσόμενου ρεύματος. Χάρι στον έλεγχο DSP και τον προηγμένο αλγόριθμο ελέγχου, έχει την υψηλή ταχύτητα απάντησης, την υψηλή αξιοπιστία και τα υψηλά βιομηχανικά πρότυπα. Τέσσερις τρόποι χρέωσης είναι προαιρετικοί, δηλ. Προτεραιότητα μόνο ηλιακή, κεντρικών αγωγών, ηλιακή προτεραιότητα και κεντρικοί αγωγοί & ηλιακή υβριδική χρέωση και δύο τρόποι παραγωγής είναι διαθέσιμοι, δηλ. αναστροφέας και κεντρικοί αγωγοί, να καλύψουν τις διαφορετικές απαιτήσεις εφαρμογής.

 

Η ηλιακή ενότητα χρέωσης εφαρμόζει την πιό πρόσφατη βελτιστοποιημένη τεχνολογία MPPT για να ακολουθήσει γρήγορα το μέγιστο Power Point της σειράς PV σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να λάβει τη μέγιστη ενέργεια του ηλιακού πλαισίου σε πραγματικό - χρόνος.

Μέσω ενός αλγορίθμου ελέγχου κατάστασης προόδου, η ενότητα χρέωσης ρεύμα-συνεχές ρεύμα πραγματοποιεί την πλήρως ψηφιακή τάση και τον τρέχοντα διπλό κλειστό έλεγχο βρόχων, με την υψηλή ακρίβεια ελέγχου σε έναν μικρό όγκο. Η ευρεία σειρά εισαγωγής τάσης εναλλασσόμενου ρεύματος και η πλήρης εισόδου-εξόδου προστασία σχεδιάζονται για τη σταθερές και αξιόπιστες φόρτιση και την προστασία μπαταριών.

 

Με βάση το πλήρης-ψηφιακό ευφυές σχέδιο, η ενότητα αναστροφέων ρεύμα-εναλλασσόμενο ρεύμα χρησιμοποιεί το προηγμένο SPWM κύμα τεχνολογίας και καθαρό ημιτόνου αποτελεσμάτων για να μετατρέψει το συνεχές ρεύμα στο εναλλασσόμενο ρεύμα. Είναι ιδανικό για τα φορτία εναλλασσόμενου ρεύματος όπως οι οικιακές συσκευές, τα εργαλεία δύναμης, ο βιομηχανικός εξοπλισμός, και ο ηλεκτρονικός ακουστικός και τηλεοπτικός εξοπλισμός. Το προϊόν έρχεται με ένα σχέδιο επίδειξης τμήματος LCD που επιτρέπει τη σε πραγματικό χρόνο επίδειξη των λειτουργουσών στοιχείων και της θέσης του συστήματος. Η περιεκτική ηλεκτρονική προστασία κρατά το ολόκληρο σύστημα ασφαλέστερο και σταθερότερο.